Schow: Vi har distanceret os fra det yderste højre

LÆSERBREV | ABONNENT | 22. SEP 2022 • 06:30
Af:
Søren Schow
kommunalbestyrelsesmedlem
Venstre
LÆSERBREV | ABONNENT
22. SEP 2022 • 06:30

Svar til Lene Kofoed-Dam. Jeg vil glæde mig over, at Venstre igen kravler opad i meningsmålingerne på landsplan og igen er større end de konservative.

Venstre er, set i historisk perspektiv, ramt i meningsmålinger af flere årsager, skift af formand, udskiftning i persongalleriet, men også et skift i politikken. Hvis du har læst det seneste ”Liberalt overblik” så har du set, at Venstres mærkesag nummer 1 er, at ”Danmark skal gå forrest i klimakampen”. Det har Venstre på Bornholm gjort igennem de seneste år og det har gjort, at vi har distanceret os lidt fra det yderste højre. De medspillere vi har kunnet finde til den mærkesag har trukket os længere ind mod midten.

Så det Venstre, du siger farvel til, er et parti der tager aktiv del og sikrer løsninger i kampen for et bedre klima, et parti der sikre bedre vilkår for de vanskeligst stillede børn og unge, samtidig med vi har fokus på en værdig og god ældrepleje. Vi ønsker et stabilt Bornholm hvor landbrug, industri og turisme kan læne sig op ad en tydelig og solid strategi for bæredygtig udvikling hvilket er en nødvendighed for de bornholmske virksomheder.

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.