– Men man ved jo aldrig, om der kommer flere. Vi har gjort lidt mere plads i haven og har købt lidt ekstra pølser ind, så man kan få sig en Super Åge, forklarer han og tilføjer, at en række svanekeboer kommer og hjælper til med klargøring, for det kræver lidt arbejde at kunne byde 200 gæster velkommen i sin have.
Og hvis man bliver tørstig efter at have sat tænderne i en Super Åge, så kan man skylle ned med en kop Røde Ivan.
– Brygmesteren, Jan Paul, lavede for seks-syv år siden en øl, der hedde Røde Ivan. Jeg tror, han lavede 1.000 liter. Det var med henblik på 1. maj, for han synes også, det er en fantastisk tradition, vi har.
– 1. maj sidste år kom den på fustager for første gang, og det er så resterne af beholdningen, vi serverer i år. Det er en fantastisk god øl, lidt mørkere i det, og så har den også en lidt rødlig farve, fortæller Ivan Schjønning og understreger, at øllen bestemt ikke er blevet dårlig af at stå og gærde i beholdere i nogle år.