'Vi talte hinanden op til at turde tage springet'

'Vi talte hinanden op til at turde tage springet'
Mickey Sevel. Foto: Jacob Jepsen
DAGENS NAVN | BORNHOLM | ABONNENT | 22. SEP 2021 • 05:30
Emilie Jensen
Journalist
DAGENS NAVN | BORNHOLM | ABONNENT
22. SEP 2021 • 05:30

Mickey Sevel flyttede til Bornholm med sin kone og deres to døtre for et år siden. Faktisk flyttede noget tæt familie med samtidig, så de var flere, der tog springet på én gang.

Hvad er du i gang med nu?

– Jeg er i gang med noget ukrudtsbekæmpelse. Jeg er i lære som anlægsgartner og er knap to år henne i uddannelsen. Den tager 3,5 år, og lige nu er jeg i gang med en læreplads, som jeg har været i i fjorten dages tid, så det er ret nyt.

Hvad kan du godt lide ved din uddannelse?

– Jeg kan godt lide at arbejde udendørs og have et arbejde, hvor man bevæger sig. Det, jeg laver her, er pleje og vedligeholdelse af grønne områder.

Er du fra Bornholm?

– Nej, jeg er tilflytter. Min familie og jeg ville prøve noget nyt, prøve et eventyr. Og så blev det bare Bornholm, da vi kiggede på Landkortet. Vi har boet her et år, så det er stadig meget nyt. Vi flyttede fra Solrød Strand.

Hvorfor flyttede I til Bornholm?

– Vi ville gerne slippe ud af at sidde i et dyrt hus, hvor alle pengene gik til huset. Så tænkte vi, 'hvor kan man det?'. Derudover elsker vi naturen, og det er der masser af her – derfor blev det Bornholm. Så økonomisk frihed kombineret med dejlig natur.

Hvad laver du i din fritid?

– Der kan vi godt lide at cykle mountainbike, og ellers bruger vi meget tid med vores børn, hvor vi tager ud i naturen og går ture for at en masse dejlige steder. Mine børn kan godt lide at komme op til Hammershus, og så er der skoven ved Muleby – den er også skøn og tæt på, hvor vi bor.

Er der noget, du savner ved livet tæt på København?

– Narh, kun at vi er flyttet længere væk fra noget familie, men jeg savner ikke Sjælland eller København, det er mere det med, at der er længere, når man skal besøge familie – også selvom vi har slæbt noget familie med herover.

Hvad er det for noget familie?

– Det er min storesøster og hendes mand, der også er flyttet hertil. De flyttede af samme årsag som os, og så talte vi hinanden op til at turde at tage springet, nu vi så var to familier, der gjorde det.

 


Mickey Sevel

Flyttede med sin kone og to døtre på 7 og 10 år til Bornholm sidste år.

Familien bor på en landejendom mellem Hasle og Klemensker.

Elsker at være i naturen med sin familie.

Er i lære som anlægsgartner.