Tina har åbnet skønhedssalon i Allinge: 'Det er magisk at være her'

Tina har åbnet skønhedssalon i Allinge: 'Det er magisk at være her'
DAGENS NAVN | ALLINGE | ABONNENT | 5. OKT 2021 • 05:30
Sofie Møller
Journalist
DAGENS NAVN | ALLINGE | ABONNENT
5. OKT 2021 • 05:30

Tina Ebbesen Jensen flyttede sammen med sin familie fra Silkeborg til Bornholm i juni, og nu har hun åbnet skøndhedsklinikken Askepot i hjemmet i Allinge. Endelig blev en femårig drøm til virkelighed.

Du har her i sommer åbnet skønhedsklinikken Askepot i Allinge. Hvordan fik du ideen til at gøre det?

– Ideen kom, fordi både min mand, jeg selv og vores datter har fuldstændig tabt vores hjerte til Bronholm og fik lyst til at flytte herover. Det er en drøm, der har udviklet sig over de seneste fem år. Jeg har en klinik i forvejen i Silkeborg, som jeg har haft i 16 år. Så jeg gik lidt og tænkte frem og tilbage på, hvordan vi kunne prøve at udleve den her drøm med at flytte herover uden helt at skulle sige farvel til min klinik i Silkeborg. Så jeg begyndte at overveje at åbne en afdeling mere. Efter nogle år, hvor vi var frem og tilbage, skal, skal ikke, så kastede vi os simpelthen ud i det. Så gik jagten ind på at lede efter det rigtige hus, og da vi så fandt det, så rykkede vi i juni i år, og jeg åbnede klinikken.

Kan du ikke fortælle om, hvad Askepot er for en klinik?

– Det er en mindre udgave af den store klinik, jeg har i Silkeborg. Det, jeg laver, er ansigtsbehandlinger, farver bryn og vipper, laver browlift, lægger makeup, hvis folk har en særlig anledning, og så laver jeg voksbehandlinger. Derudover har jeg webshop ved siden af, hvor jeg har mit varesalg.

Hvad faldt I så for ved Bornholm?

– Der sker et eller andet fuldstændig magisk, når vi lander herovre. Nu kan jeg kun tale for mig selv, men mine skuldre ryger helt ned. Det er så magisk og fantastisk at være her. Det er primært naturen, der giver mig den følelse. Det er så givende, hvad øen gør ved mig. Siden vi var her første gang for fem år siden, har vi hver gang, vi har holdt ferie taget til Bornholm. Og nu bor vi her.

– Selvom vi nu har etableret os og bor her, har jeg det stadigvæk sådan. Her er virkelig dejligt og smukt, jeg har aldrig prøvet noget lignende med et sted før. At det kan have sådan en effekt på mig.

Da I så var på ferie for fem år siden, var det en tilfældighed, at den ferie blev holdt på Bornholm?

– Nej, det var min 50 års fødselsdagsgave til min mand. Han havde snakket om Bornholm i mange år, og det havde vi ikke fået gjort noget ved. Han havde været der på den der klassiske tur med skolen i 7. klasse og har altid sagt, at det skulle vi prøve engang. Jeg havde aldrig været der. Så jeg gav ham det, og vi tog afsted, og med det samme var vi helt solgt.

Hvorfor blev det så lige i Allinge, I ville slå jer ned?

– Fordi det er især den nordlige del med klipperne og den rå natur, der er fascinerende. Jeg synes jo hele øen er dejlig, men lige den nordlige del er magisk. Her har naturen bjergtaget os.

Hvordan har det været at rykke pælene op og flytte helt herover?

– Det har været fantastisk. Der er mange, der siger, det der med "helt derover", men vi føler slet ikke, det er så langt væk. Det er nemt og hurtigt at flyve, hvis vi skal til Jylland. Så nej, vi synes ikke det er så langt væk, men bare fantastisk pludseligt at bo her, hvor vi plejer at holde ferie. Min mand har stadig den der feriefornemmelse hele tiden, selvom han overhovedet ikke har ferie. Der går nok lidt, før vi helt føler os som øboer.

Hvad med fremtiden? Er planen så, at nu skal I være på Bornholm de næste mange år?

– Ja, det er det, vi drømmer om. Bare blive her. Jeg er meget glad for at bo her.