– Samtidig tror jeg de synes, at de der turister er lidt tossede. De stresser rundt og gør det ene og det andet, tror de ser på dem med lidt blandede følelser, selv om det økonomisk set selvfølgelig er godt, at der kommer en hel masse mennesker derover. De er ikke nemme at imponere, men de er meget imødekommende og hjertevarme. Der er altid hjerterum og husrum, altid tid til en god snak. Det kan jeg rigtig god lide.
Der er mange drømme,
der bliver smedet derovre
Hvor er dine yndlingssteder?
– Jeg plejer at være forbi Nordlandet, fordi det er en god restaurant, men ellers er vi ikke en del af det der Allinge-slæng. Jeg kommer på Gæsten, hvis der er et eller andet band, der spiller, og til Banko med Botoft selvfølgelig, hvis det passer med, at jeg er der.
– Jeg spiser altid på Kadeau, når jeg er på Bornholm. Altid. Det er ubetinget min yndlingsrestaurant. Bornholmeroplevelsen er for mig den reneste form af Kadeau, det er der, det blev skabt, det er der, du kan sidde udenfor og dufte de urter, de putter i maden, fordi de er plukket lige oppe af vejen. Jeg var der i øvrigt den aften, det brændte (sommeren 2020, red.). Jeg stod oppe på taget i mit jakkesæt og var drivvåd, alle hjalp med. Det var også en oplevelse.