Line er en kæmpe hjælp for sin klub

Line er en kæmpe hjælp for sin klub
Line Kristoffersen blev årets ØIF’er nummer 41. Foto: Østermarie Idrætsforening
NOTITS | 5. FEB 2024 • 15:30
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
5. FEB 2024 • 15:30

Line Kristoffersen fra Østermarie Idrætsforening (ØIF) er en af de frivillige, som måske ikke kendes af så mange i klubben, men som lidt i det skjulte gør en kæmpe indsats.

Den indsats blev honoreret, da Line Kristoffersen ved foreningens generalforsamling blev udnævnt som årets ØIF’er.

Line Kristoffersen var indstillet af ØIF Fodbold, hvor hun gennem flere år har været holdleder og ansvarlig for kampkort, holdkort, og diverse kontakt til forældre og spillere. Denne rolle har hun påtaget sig for flere ungdomshold ad gangen og har dermed været en stor hjælp for trænerne, som har kunnet koncentrere sig om træning og fodbold.

Trænerne giver ofte udtryk for, at Line Kristoffersens indsats er afgørende for, at de har lyst til at fortsætte som fodboldtrænere. Hun sørger simpelthen for at løse de opgaver, som en træner ikke nødvendigvis selv synes er sjovt, men som alle anerkender er vigtige for, at tingene glider godt i det daglige.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning