Wonderfestiwall klar med årets program

Wonderfestiwall klar med årets program
D-A-D har haft en længere pause fra Bornholm, men i år er de tilbage på Wonderfestiwall. I 2009 spillede de på Hammerhusfestivalen. Foto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 30. JUN 2022 • 11:09

Bornholms største musikfestival erkender, at udmeldingen om, hvem der spiller hvornår, nok har taget lidt for lang tid.

 

Musikinteresserede har med spænding ventet på, at øens største festival fik sat dage på, hvornår de forskellige kunstnere optræder til årets Wonderfestiwall. Det er nu sket, og de der har købt billet kan begynde at planlægge deres dage på festivalen.

Udmeldingen af hvem der spiller hvornår, har nok taget lidt for lang tid i år, indrømmer booker & produktionsansvarlig hos Wonderfestiwall, Robin Hounisen, men der er meget der skal falde i hak, når man planlægger så mange navne.

– Fra jeg lukker en aftale, til jeg får kontrakten, og alle detaljerne er forhandlet på plads, kan der godt gå noget tid. Og inden vi kan låse planen 100 procent, skal alle detaljerne være på plads, fortæller Robin Hounisen.

Kigger man på listen over navne, er det da også tydeligt, at der er mange forskellige musikgenrer at vælge imellem.

Igen et alsidigt program

Torsdag kan man for eksempel høre den danske popkomet Dopha med det borgerlige navn Sofie Daugaard Andersen, der i disse dage slår sine folder på Roskilde Festival. Senere lyder der sprøde toner fra R&B-sangere Burhan G og sidst på aftenen er det Barbi Girls mor og far, Aqua, der går på scenen. Fredag er det popmusik med Goss, der starter ballet, og senere tager rockbandet Jonah Blacksmith over. Den dansk-walisiske sangerinde Drew Sycamore, der i øvrigt også er at finde på Roskilde Festival, hvor hun i år åbnede Orange Scene, spiller fredag først på aftenen, hvor Martin, altså ham vi engang kendte som vinder af X-Factor, men som nu i flere år har haft kæmpe succes med bandet Saveus, går på scenen klokken 23.

Lørdag spiller Lis Sørensen allerede klokken 13, og lørdag aften bliver der virkelige knald på, når Simon Kvam med Hugorm går på scenen, umiddelbart inden D-A-D lige før midnat nok skal få hamret dansen godt i gang blandt publikum.

Og netop rockbandet D-A-D er et scoop for festivalen, mener Robin Hounisen.

– Jeg er glad for, at vi har fået D-A-D tilbage til Bornholm. De har som band haft en lang pause i koncerter på Bornholm. Og det samme gælder Aqua. Det er også længe siden de sidst har optrådt her på øen.

 

Wonderfestiwall løber af stablen fra den 18. til den 20. august.