Rekord blev det ikke – men det var tæt på

Rekord blev det ikke – men det var tæt på
Aarsballe Boldklub holdt lørdag klubbens sidste loppemarked. Foto: Holger Larsen
NYHED | AARSBALLE | ABONNENT | 7. AUG 2022 • 19:39
Holger Larsen
Journalist
NYHED | AARSBALLE | ABONNENT
7. AUG 2022 • 19:39

Det sidste loppemarked i Aarsballe blev det næstbedste eller tredjebedste målt på omsætningen.

Aarsballe Boldklub gjorde det med manér, da klubben lørdag holdt det sidste loppemarked efter 49 år.

Den totale omsætning blev på 175.000 kroner, oplyser kasserer Finn-Erik Pedersen tidligt søndag aften, da pengene er talt op.

Omsætningen fordeler sig i runde tal på 121.000 kroner på loppemarkedet (heraf 20.000 kroner på auktionen) og 53.000 kroner på kiosksalg (diverse mad og drikke, kaffe og kage).

– Det er meget flot. Jeg tror, det er enten den næstbedste eller den tredjebedste omsætning, vi har haft på vores loppemarked, siger Finn-Erik Pedersen.

Rekord er det ikke. Den blev sat i 2016, da loppemarkedet alene havde en omsætning på 143.000 kroner.

– Det er sjovt at få det gjort "rigtigt" til slut, og her tænker jeg ikke kun på økonomien. Vi synes selv, at det var et flot loppemarked. Folk var glade, og det er næsten det vigtigste, siger kassereren.

3.000 besøgende

I Aarsballe Boldklub vurderer man forsigtigt, at der har været omkring 3.000 besøgende til loppemarkedet. Den vurdering er blandt andet ud fra alle de biler, som holdt parkeret på stadionområdet og ude langs både landevejen og Søndre Lyngvej.

Da loppemarkedet var slut lørdag klokken 16, startede oprydningen:

– Dem, der kom til slut, fik lov til at tage nogle ting, og i småtingsafdelingen fik man lov til at fylde kasser med det, man var interesseret i. Så var der mindre for os at køre væk. Resten blev kørt til Bofa, og alt var væk ved 19-tiden, fortæller Finn-Erik Pedersen.

Loppemarkedet har i mange år været Aarsballe Boldklubs klart største indtægtskilde. Men den flotte omsætning i år, bliver der et pænt overskud, som kan medvirke til at holde klubben i live i nogle år.

– For os var det vigtigt, at vi fik sluttet af med en god fornemmelse, og så kan vi håbe, at der på et tidspunkt kommer nogle unge til med nye ideer til aktiviteter i klubben, slutter Finn-Erik Pedersen.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?