Peter Loft på vej tilbage til BRK

Peter Loft på vej tilbage til BRK
Peter Loft optræder hyppigt i badehotellets foyer i årets ASG-revy. Dog kniber det mere og mere med balancen, efterhånden som forestillingen skrider frem. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 14. MAJ 2022 • 12:30
NYHED | ABONNENT
14. MAJ 2022 • 12:30

Det vrimler med kendte mennesker og interessante karrieremuligheder i ASG’s forårsrevy – den første i fire år og man skal være hurtig, hvis man nå at få billetter.

Venstre og Socialdemokratiet er samlet til forsoningsmøde på et badehotel i Sandvig efter et blodigt kommunalvalg. Det er rammen om ASG’s aktuelle forårsrevy 'Takt og Tone på Badehotellet' og det er ikke småting, der passerer revy i hotellets foyer.

Signe Koefoed og Keld Jørgensen spiller hovedrollerne som bestyrerpar, og allerede i første halvdel af showet kappes fartentusiaster fra Torpe Bakker, vinbonden fra Pedersker og S-formand Anette Stæhr om opmærksomheden med alle tilgængelige midler.

Mest overraskende er dog en uventet gæst fra København: En tidligere kommunaldirektør fra regionskommunen, der har booket sig ind i værelse nummer 8 i netop de dage, hvor Socialdemokratiet og Venstre mødes for at finde ud af, hvordan de skal generobre den tabte borgmesterpost.

Det er såmænd ingen ringere end Peter Loft, der iført hvid badekåbe og halvtomt rødvinsglas forsøger at optimere muligheden for et comeback, mens hans tænder bliver mere og mere blå, jo længere han bevæger sig ind på 'det farlige område', som Bornholm jo er for kommunaldirektører.

Peter Loft medvirker i egen person i revyens optakt, hvor han optræder i et indslag i Ø-TV Nyhederne på linje med andre lokale notabiliteter som Lea Wermelin, Peter Juel Jensen, Martin Thorborg, Knud Andersen og den allestedsnærværende restauratør Michael Møller.

Lidt mere musical i år

Thor Backhausen og hans orkester sørger for akkompagnementet, som er en blanding af egne kompositioner, pophits og evergreens, mens Lars Christiansen og Brian Horst Sørensen har skrevet sangteksterne. Lars Christiansen, Brian Horst Sørensen og Claus Larsen har skrevet manuskript, og Elsebeth Fermann og Lars Christiansen har instrueret.

Der er stadig billetter til forestillingen lørdag aften, oplyser ASG-formand Jørgen Lund Jensen, men ellers er der udsolgt.

– Vi har solgt over 2.000 billetter, og det ved jeg med sikkerhed, for jeg har selv stået for billetsalget i år, siger Jørgen Lund Jensen.

ASG-revyen har været fast tradition i Nordlandshallen i en årrække, men de seneste fire år har byen været uden revy, dels på grund af corona, dels fordi der kun er revy hvert andet år, og derfor var der ingen revy i 2019.

I år får den så en ekstra skalle, fordi 2022 er året hvor Allinge-Sandvig Gymnastikforening fejrer 100 års jubilæum.

– Men revyen ligner sig selv, siger Jørgen Lund Hansen, der blev formand for ASG i 2016.

– Der gøres nar af politikere og andre lokale kendisser, den eneste forskel er, at revyen måske er lidt mere musical i år.