Hvad er det orange i min gudhjemmedyppe?

Hvad er det orange i min gudhjemmedyppe?
Grøn saltgrøner torsk med gudhjemmedyppe – på tallerken af Ejnar Paulsen. Fotos: Sune Rasborg
DELUXE | ABONNENT | 29. JAN 2023 • 05:30
Af:
Sune Rasborg
DELUXE | ABONNENT
29. JAN 2023 • 05:30

I dag bydes der på torsk, der er kogt – eller pocheret, som det jo hedder, når man tilbereder noget i vand under kogepunktet. Fisken er serveret i en sovs, der er lavet af kogevandet, stegt bacon og løg. Den er tyknet med en opbagning og tilsmagt med eddike og sukker. Retten serveres med kartofler. Det smager rasende godt. Der er ikke noget at sige til, at den også blev nævnt en del gange, da der blev spurgt, hvilke retter læserne forbinder med bornholmsk mad.


Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her