Dragende boyband-toner og stjernestøv over Store Torv

Dragende boyband-toner og stjernestøv over Store Torv
Efter smagsprøven på The Boyband Tour ville mange gerne have taget et billede sammen med de fem drenge, der lørdag skabte en eftermiddagsfest på Store Torv. Joakim Tranberg (yderst til højre) har sørget for, at boybandet den seneste uge har kunnet låne Poulskerhallen til træningen frem mod vinterens turné. Foto: Jakob Nørmark
NYHED | RØNNE/POULSKER | ABONNENT | 30. JUL 2022 • 18:10
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | RØNNE/POULSKER | ABONNENT
30. JUL 2022 • 18:10

Joakim Tranbergs boybandgruppe er på en uges intensiv træningslejr på Bornholm, og lørdag eftermiddag skabte de en kortvarig fest på Store Torv.

 

Klædt helt i hvidt spillede et boyband lørdag eftermiddag Store Torv op til dans. Omkring scenen er der pakket med mennesker, for det er ikke hvilke som helst navne, der synger og danser. Joakim Tranberg og den populære danser Silas Holst er med i kvintetten, som optræder med en halv time lang "promotion koncert".

Det, de promoverer, er The Boyband Tour – en stort anlagt turne, der finder sted til vinter.

Efter koncerten summer Store Torv. En hob af fans står omkring drengene og venter på en autograf, et foto eller en kort snak, og rundt omkring går folk rundt og nynner med på afslutningsnummeret fra Backstreet Boys: "Tell me why. I never want to hear you say. I waant it thaaat way".

Hård haltræning

Boybandets lokale islæt, Joakim Tranberg fra Snogebæk, har lokket de fire andre medlemmer på et bornholmsk træningsophold, efter han gennem længere tid er fløjet frem og tilbage til forberedelser i København.

– Jeg har lånt Poulskerhallen. Vi kom i søndags og fortsætter indtil på mandag. Vi danser cirka otte timer om dagen, og om aftenen spiller jeg revy, så der bliver tabt nogle kilo, fortæller Joakim Tranberg, hvis T-shirt efter den en halve time på Store Torvs scene er blevet temmelig fugtig.

Selvom The Boyband Tour først har premiere 3. december, i Århus, er forberedelserne ved at gå ind i den afsluttende fase.

– Mens vi er her, prøver vi at få samlet hele showet til turnéen. Frem til december er vi allesammen så booket op, at vi ikke kan træne sammen før – kun den sidste uge inden, forklarer Joakim Tranberg, som for tiden optræder i Bornholms Sommerrevy.

Valentinsdag i Allinge

Silas Holst, Jeff Schjerlund, Emil Hartmann og Kim Ace Nielsen udgør resten af boybandet, som lover "sang, dans, showmanship og underholdende indslag". De har musik fra boyband-musikkens storhedstid på repertoiret: Backstreet Boys, *NSYNC, Take That, Five og Westlife.

Showet kan opleves i fuld længde i Nordlandshallen i Allinge 13. og 14. februar næste år. Det lader til, at en del af lørdagens fremmødte har lyst til at købe billet.

– Jeg skal helt sikkert derop, fortæller en midaldrende mand Joakim Tranberg, mens Tidende takker af.