Dagens andagt: Vi forsager Djævelen

NOTITS | ABONNENT | 7. DEC 2022 • 19:00
Af:
Jørgen Hadager Nielsen ”Salt
Honning”
Lohse
NOTITS | ABONNENT
7. DEC 2022 • 19:00

I Danmark har vi den gode tradition, at vi i forbindelse med trosbekendelsen siger: "Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen."

Djævelen er årsag til al ondskab i verden, så naturligvis må vi tage afstand fra ham. Men hvad kan vi gøre imod ondskabens fyrste? Vi kan ikke bekæmpe ham med de begrænsede kræfter, vi er i besiddelse af. Netop derfor hører forsagelsen uløseligt sammen med tros-bekendelsen. Vi stiller os på samme side som den treenige Gud.

Gud fører kampen mod Djævelen. Langfredag troede den Onde, at han havde fået krammet på Jesus, og dermed os. Sådan så det ud, men påskemorgen viste det sig, at han havde taget fejl.

I skal altså underordne jer under Gud; og I skal stå Djævelen imod, så vil han flygte fra jer. Hold jer nær til Gud, så vil han holde sig nær til jer. (Jak 4,7-8)

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning