Børnehold viser hvad de har lært

NOTITS | ABONNENT | 18. MAR 2023 • 11:43
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
18. MAR 2023 • 11:43

Hasle Idrætsforening inviterer søndag klokken 10 i Haslehallen til en festlig afslutning på gymnastiksæsonen.

– Vi glæder os til at byde søskende, forældre og bedsteforældre velkomne til en hyggelig formiddag, hvor vores børnehold viser, hvad de har arbejdet med i denne sæson, fortæller formanden for HIF’s gymnastikudvalg, Iris Viborg Kofod.

Foruden de lokale børnehold, får Hasle også besøg af DGI Bornholms Juniorhold, som kommer med et forrygende opvisningsprogram med en kombination af rytmiske serier og springsekvenser. Som et nyt programpunkt kommer et indslag med trampolinfitness, som foreningen håber at kunne tilbyde som aktivitet til næste sæson, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Tilskuere får i øvrigt også mulighed for at være med, idet man i programmet indlægger en halv times leg på redskabsbane, hvor alle kan komme på gulvet og være med. holDAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning