Billedskolen viser kunst på ny udstilling

Billedskolen viser kunst på ny udstilling
Der er fernisering fredag. Privat foto
NOTITS | 29. MAR 2023 • 11:11
NOTITS
29. MAR 2023 • 11:11

For første gang har Bornholms Billedskole haft hele fem hold, så der bliver nok at se på.

Siden september 2022 har rekordmange elever på Bornholms Billedskole været i gang med at skabe en masse spændende kunstværker i Kulturskolens nyindrettede lokaler på Damsgaard. Nu er det endelig blevet tid til at vise værkerne frem.

Det fortæller Ben Woodhams fra skolen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Fredag den 31. marts klokken 16 åbner billedskolens udstilling med en festlig fernisering på Rønne Bibliotek for familie, venner og publikum. De unge kunstneres værker kan herefter opleves på biblioteket frem til den 14. april.

– Vi er meget spændte på at fejre vores udstilling med en rigtig fest med musik, tale og snacks. Til ferniseringen vil der også være mulighed for at opleve elever fra musikskolen spille nogle sange, ligesom en række elever fra forfatterskolen vil læse digte op, siger Ben Woodhams, som underviser på billedskolen, meddelelsen.

Hele fem hold

For første gang havde billedskolen i år hele fem hold, hvilket betyder, at der er endnu mere kunst at vise frem. De yngste elever på mandags- og fredagsholdet har været i gang med en masse spændende tegne- og maleopgaver og lavet fantastiske papmachehoveder.

De lidt ældre elever har også prøvet kræfter med flere forskellige udtryksformer, og glæder sig især til at vise forskellige kunsttryk, de har lavet. Det er en meget kompliceret proces, som fortjener at få nogle flere ord med på vejen til ferniseringen.

Endelig vil der også være mulighed for at opleve mange fine og smukke ting fra keramikholdets produktion. Noget kan bruges, noget er mere skulpturelt, noterer Ben Woodhams og slutter pressemeddelelsen:

– Det er fem virkelige gode hold, og vi er meget stolte af deres arbejde. Vi glæder os til at vise deres værker. Kulturskolens leder er Michael Charles Gaunt. tøm