Trist hærværk på Domen

Trist hærværk på Domen
– Det er noget hærværk, som er gået over stregen, og jeg håber at få lidt at vide af politiet, siger Danny Christensen. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 15. MAJ 2023 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
15. MAJ 2023 • 05:30

Havemøbler er blevet smidt i vandet ved Domen i Allinge.

Det skete i forrige weekend, og indtil videre er de skyldige ikke blevet fundet - eller har meldt sig selv. Det fortæller Danny Christensen, som selv sidder i brugerrådet i Domen som repræsentant for danske seniorer.

– Havemøblerne ligger stadig i vandkanten, og det bliver et helvede for dem, der skal fjerne det, for der er ikke så let adgang derned, siger Danny Christensen, som synes, det er ærgerligt, hvad der er sket.

– Det er noget skidt, for vi har en god dialog med BL (Boligselskabernes Landsforening, som ejer Domen, red.), og de har brugt mange penge på at reparere terrassen, og nu får de jo nok noget at vide om det her. Men de skal jo nok få det ordnet inden folkemødet alligevel, siger Danny Christensen, som håber, at de skyldige vil melde sig.

– Der er måske noget kameraovervågning, som har fanget, hvem de skyldige er, siger han og peger på, at det derfor er bedst, hvis man melder sig på banen.

Mandag klokken 16 skal Danny Christensen deltage i et årligt møde, som de forskellige brugerråd har med politiet, og der vil han spørge ind til hærværket, som allerede er blevet meldt til politiet.

– Det er noget hærværk, som er gået over stregen, og jeg håber at få lidt at vide af politiet.

Man skal passe på, hvor man sidder, hvis man besøger Domen i disse dage. Privatfoto