31-årig dømt for indbrud hos KL Guld og Sølv

NOTITS | 2. MAJ 2024 • 14:47
NOTITS
2. MAJ 2024 • 14:47

Retten på Bornholm har torsdag fundet en 31-årig mand fra Nexø skyldig i at have medvirket til indbrud i guldsmeden KL Guld & Sølv i Aakirkeby.

Det skriver netmediet bornholm.nu.

Manden blev idømt en straf på tre måneders fængsel for at have stjålet ikke under 20 armbåndsure af mærket Candino til en samlet værdi af ikke under 50.000 kroner.  Indbruddet skete natten til den 7. december 2023, hvor den 31-årige sammen med en 26-årig mand brød ind ved at smadre ruden ind til guldsmeden i Aakirkeby.

Den 31-årige blev ved retten torsdag også dømt for andre kriminelle forhold, herunder et forsøg på indbrud i et aflåst skur tilhørende Café Lille Per i Rønne, hvor der blev opbevaret drikkevarer. Han blev derudover også dømt for tyveri af en cykel til en værdi af 14.000 kroner og en elcykel, som han stjal fra sin mors garage i Nexø, skriver bornholm.nu.

Den 26-årige medsammensvorne har tidligere under et grundlovsforhør erkendt at have begået indbruddet hos KL Guld og Sølv. Han erkendte også at stå bag et indbrud hos Sydhavnsgrillen i Rønne tidligere samme aften, hvilket ifølge den 26-årige skulle være foregået alene.