Mbappé og Vinicius lyner i uskøn Real Madrid-sejr

19. OKT 2024 • 23:01SPORT

Celta havde i perioder Real Madrid på krogen, men topholdet vandt 2-1 efter to stjernescoringer.

Real Madrid bragte lørdag sig selv på omgangshøjde med rivalen FC Barcelona efter en uskøn 2-1-sejr hos midterholdet Celta Vigo.

Den brasilianske offensivstjerne Vinicius Junior blev matchvinder midt i anden halvleg, da han omsatte en knivskarp assist fra den netop indskiftede veteran Luka Modric.

Forinden havde den 20-årige svenske kantspiller Williot Swedberg i starten af anden halvleg udlignet til 1-1, efter en af flere gange i opgøret hvor Real Madrid udviste rærligt forsvarsspil.

Celta og Swedberg havde flere muligheder for at ryste favoritten - blandt andet også i overtiden - men Real-keeper Thibaut Courtois reddede sit mandskab.

Real Madrids åbningsmål blev efter en jævn åbning sat ind efter 20 minutter på et drøn af et langskud af den franske stjerneangriber Kylian Mbappé, som i denne uge har præget overskifterne verden over af andre årsager end fodbold.

Han ramte dem for alvor i starten af ugen, da svenske Aftonbladet erfarede, at politiet efterforskede en anmeldelse om voldtægt på det hotel i Stockholm, hvor Mbappé havde boet i løbet af landskampspausen.

Siden erfarede både Aftonbladet og Expressen, at det er Mbappé selv, der er den mistænkte. Det er dog ikke officielt blevet bekræftet.

Den franske stjerne har på X skrevet, at der er tale om "fake news", og han koblede sagen til et pengeslagsmål, han har kørende med sin tidligere arbejdsgiver Paris Saint-Germain.

Lørdag lod han ikke umiddelbart til at være påvirket af skriverierne. Ud over sit kanonmål var han involveret i meget og lagde op til en Vinicius Junior-træffer, som ikke fik lov at stå på grund af offside.

Real Madrid har som Barcelona 24 point helt i toppen af La Liga. Catalonierne har dog sin hjemmekamp mod Sevilla søndag til gode.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT