Ærgerlig Zanka har rakt ud til Riemer efter fyring

22. SEP 2024 • 13:14SPORT

Det var den nu fyrede Brian Riemer, der overtalte Mathias "Zanka" Jørgensen til at skifte til Anderlecht.

Det ærgrer den danske forsvarsspiller Mathias "Zanka" Jørgensen, at han allerede efter en måned i den belgiske storklub Anderlecht har fået ny cheftræner.

I torsdags valgte klubben at fyre danskeren Brian Riemer, som "Zanka" også kender fra FC København og Brentford. Efter fyringen har forsvarsspilleren rakt ud til Riemer. Det siger han i et interview med Het Nieuwsblad.

- Det har været en kaotisk uge, især for mig. Brian Riemer var grunden til, at jeg skrev under med Anderlecht, så ja, jeg er skuffet.

- Efter hans fyring kontaktede jeg ham med det samme, for man må ikke glemme det menneskelige aspekt i den her verden, siger danskeren til den belgiske avis.

Han havde hørt rygterne og den offentlige debat om en mulig fyring af Riemer, inden afskedigelsen blev officiel. "Zanka" bærer dog ikke nag i forhold til klubben, men accepterer at han nu må kæmpe videre under en ny træner.

- Der var noget i luften, og man ikke sige, at fyringen var uventet. Jeg håbede, at han ville få en chance til.

- Jeg følte ikke, det stod så slemt til. Vi ledte stadig efter vores spil, men vi er også flere spillere, der først kom til i slutningen af vinduet. Men vi ved også, at der er store forventninger til Anderlecht. Jeg har været fodboldspiller i 18 år, så jeg kender mekanismerne.

- Jeg har min mening om sagen, men jeg arbejder og spiller for Anderlecht. Sådan er livet som fodboldspiller, uanset om man kan lide det eller ej. Jo længere man er i fodboldverdenen, jo mere indser man, at det er en skør verden, siger Mathias "Zanka" Jørgensen.

Forsvarsspilleren var en del af Danmarks EM-trup i sommer. I august skiftede han fra Brentford til Anderlecht. Siden har han været fast mand i den belgiske klubs midterforsvar.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT