Indskiftede Vinicius Junior sprudler i Real-comeback

21. SEP 2024 • 23:02SPORT

Vinicius Junior lavede en smuk assist og scorede selv, da Real Madrid vendte 0-1 til 4-1 mod Espanyol.

Vinicius Junior viste lørdag aften endnu en gang, hvor vigtig han er for Real Madrid.

Den brasilianske angriber blev skiftet ind, da Real uventet var i problemer mod Espanyol, og han havde en stor andel i, at Real vendte 0-1 til hjemmesejr på 4-1.

Med et kvarter tilbage lavede Vinicius Junior en fremragende assist, der udløste målet til 2-1, og tre minutter senere scorede han selv til 3-1.

Sejren sender Real frem som nummer to i La Liga med 14 point for 6 kampe. FC Barcelona fører med 15 point for 5 kampe før mødet med Villarreal søndag.

Real Madrid var storfavorit lørdag og satte sig også tungt på kampen og havde enorm spilovervægt.

Udfordringen for Real Madrid var at nedbryde Espanyols forsvar, der stod dybt og kompakt.

Når det lykkedes, var det som regel Kylian Mbappé, der blev spillet til store chancer.

Dem havde han flere af før pausen, men keeper Joan Garcia reddede med gode reflekser på stregen.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg. Real belejrede nærmest Espanyols felt, da udeholdet ud af ingenting huggede til i den anden ende efter 53 minutter.

Jofre blev sendt på langfart i venstre side, og fra baglinjen sendte han bolden ind foran mål, hvor den ramte keeper Thibaut Courtois og gik i mål. 0-1 stik mod spil chancer.

Real-træner Carlo Ancelotti reagerede prompte ved at sende Vinicius Junior i aktion i stedet for Arda Güler, der havde fået chancen fra start.

Tre minutter senere - efter en lille time - udlignede Real. Jude Bellingham sendte bolden ind foran mål, hvor målmand Garcia ikke så for godt. Han lod bolden passere på tværs af målstregen, hvor Daniel Carvajal nemt scorede.

Og så var det tid til Vinicius Junior-show. Med ydersiden lagde han en perfekt aflevering til Rodrygo, der scorede til 2-1, og kort efter udnyttede Vinicius Junior selv en stikning fra Mbappé.

Mbappé cementerede sejren på straffespark kort før tid.