Solid Eriksen må nøjes med nullert i London

21. SEP 2024 • 20:25SPORT

Christian Eriksen stod stærkt i billedet, da Manchester United trods en god indsats måtte nøjes med 0-0.

Manchester United styrede det meste af udekampen mod Crystal Palace, men måtte nøjes med 0-0 i lørdagens sene Premier League-opgør.

Christian Eriksen startede inde, mens Rasmus Højlund sent kom ind til sæsondebut efter en skade. United har hentet syv point i de første fem kampe.

For tredje kamp i træk var der fundet plads til Eriksen i startopstillingen, og den danske midtbanespiller spillede en god kamp.

Han var arkitekt bag flere af de chancer, som United skabte i en første halvleg, hvor gæsterne fra Manchester dominerede stort.

Crystal Palace kunne slet ikke få spillet til at fungere, og når holdet havde bolden, endte det oftest i rodede opspil og fejlafleveringer.

Det var kun takket være et par gode redninger af målmand Dean Henderson samt et venligsindet træværk, at hjemmeholdet kom til pause med 0-0.

Overliggeren reddede i to omgange Crystal Palace på en dobbeltchance til Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes midtvejs i halvlegen.

På tærsklen til pausen fik Eberechi Eze en stor chance for Palace, men afsluttede svagt.

Det var også United, som sad på tingene efter pausen, og i 52. minut fik Bruno Fernandes en stor chance for at prikke hul på bylden. Hans afslutning gik dog snert forbi målhjørnet.

Erik ten Hags tropper søgte og søgte efter åbningsmålet, men tiden gik, og United trykkede hårdere og hårdere på.

Det gav også bedre plads til hjemmeholdets omstillinger, og efter 64 minutter måtte der en fantomredning af Andre Onana på en dobbeltchance til for ikke at komme bagud.

Eze fik syv minutter senere en gigantisk chance i feltet, men sparkede forbi, og advarslerne til United om ikke at satse for offensivt var i den grad sendt afsted.

Et kvarter før tid var der så sæsondebut til Rasmus Højlund, som dog ikke fik gjort stort væsen af sig.

I samme ombæring blev Eriksen udskiftet, og det så ud til at ramme Uniteds opbyggende spil. United skabte ikke ret meget mere og måtte notere første remis i sæsonen i ligaen.