Stort juleprogram begynder i weekenden

Stort juleprogram begynder i weekenden
Klemensker Land- og Byforening håber at få god hjælp af byens borgere til at hænge nisser op i byens lygtepæle lørdag den 25. november, hvor man mødes ved KIF-Centret klokken 14. – Tag børnene og en stige med, lyder opfordringen. Bagefter er der gløgg, saft og æbleskiver. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | 21. NOV 2023 • 14:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
21. NOV 2023 • 14:00

Hvad er der egentlig af julearrangementer i Klemensker?

Det satte Anja Willumsen og Christine Holst sig for at finde ud af. De"støvsugede" sognet for juleaktiviteter, hvorefter de har samlet dem alle på en plakat.

Det viste sig nemlig, at der foregår rigtig meget, og det hele starter i den kommende weekend. Her skal byens nisser hænges op i lygtepælene, der er julekræmmermarked i Klemenskerhallen, Klemens Kro har koncert med Bjarne Kure og ølsmagning med Ølentusiasterne, og Klemensker Pensionistforening spiser julemiddag på Den Grønne Frø i Aarsballe.

Derefter går det bare slag i slag med juletræstænding, julekoncerter, luciaoptog, julemiddag for hele byen, julemarked, rytteroptog.

Den 29. december skal nisserne tages ned igen, men juletræet får lov til at stå ved Superbrugsen til efter helligtrekonger den 6. januar.