Hvem har modet til at stå op for børnene?

Hvem har modet til at stå op for børnene?
At to folkeskoler i Rønne skal spare 11 millioner over tre år er en meget skæv og urimelig fordeling i et budget, hvor folkeskolerne i forvejen står for skud på flere andre områder, skriver Henriette Folkmann Hansen i sit debatindlæg. Arkivfoto
NYHED | ABONNENT | 10. OKT 2023 • 19:00
Af:
Henriette Folkmann Hansen
 Allévej 5
 3700 Rønne
NYHED | ABONNENT
10. OKT 2023 • 19:00

Vi har holdt en god tone, været gode samfundsborgere og involveret os i debatten om ét skoledistrikt. Lige lidt hjælper det. Hvem har modet til at stå op for børnene?, spørger Henriette Folkmann Hansen.

Pludselig var et nyt spareforslag om at gøre to folkeskoler i Rønne til ét skoledistrikt med i budget 2024. Fem uger senere er vi mange, der har lært meget om kommunalpolitik på Bornholm.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning