– Jeg har længe haft en drøm om at åbne en restaurant ligesom min mor. Så fandt vi et lokale, som passede godt til det, vi gerne vil lave. Det har en god størrelse og en god beliggenhed i Odenses centrum, fortæller Chandain Hongsar.
– Jeg talte med mor, og hun syntes, at det var en god idé at åbne i Odense. Min mor er ejer af restauranten, og derfor er navnet det samme som i Rønne, blot med Odense tll slut. Det bliver min kone og jeg, der står for den daglige drift. Min kone bliver kokken, og hun har været på Bornholm i to-tre måneder for at blive lært op af min mor.
Har arbejdet i Rønne
Chandain Hongsar, der snart fylder 30 år, er ikke uvant med at drive en thai take away. Han er vokset op i Rønne, og var med fra starten i morens thairestaurant.
Mi Khin arbejdede først i køkkenet i thairestauranten på Lille Torv i fem år, inden hun overtog virksomheden i 2017.