Slut med tilbudsaviser: Lokal brugs holder liv i den med særlig service

Slut med tilbudsaviser: Lokal brugs holder liv i den med særlig service
Den udprintede tilbudsavis kan findes ved indgangen i Dagli'brugsen i Gudhjem. Foto: Line Søndergaard Hansen
NYHED | GUDHJEM | ABONNENT | 1. FEB 2023 • 05:30
NYHED | GUDHJEM | ABONNENT
1. FEB 2023 • 05:30

Siden årsskiftet har det været slut med at finde fysiske tilbudsaviser i landets dagli'brugser, og i stedet skal man søge mod kædens app eller hjemmeside for at få et overblik over ugens tilbud på tomater, yoghurt, is, ost eller tandpasta.

Men det er ikke alle, der har lige nemt ved teknikken. Det har brugsuddeler Christian Jentzsch i Dagli'brugsen Gudhjem erfaret, og derfor er han begyndt selv at printe en håndfuld eksemplarer ud af tilbudsavisen som en ekstra service for butikkens kunder.

– Vi har en del ældre kunder, hvor nogen måske har det lidt svært, når det bliver for high-tech, fortæller brugsuddeleren, der printer tilbudsavisen fra sit kontor i butikken på ganske almindeligt dobbeltsidet A4-papir og hæfter den sammen.

– Det er en nem service, som betyder meget for kunderne.

Der kommer en ny avis hver 14. dag, og Christian Jentzsch vurderer, at han printer 10-15 eksemplarer hver gang, som bliver lagt i butikken, ligesom der også ryger et par stykker med i hjemmeleveringen til de kunder, der har efterspurgt avisen.

Og de udprintede aviser er blevet taget godt imod, fortæller han.

– Fantastisk. Det har de været rigtig glade for. Men sådan er det jo at være en lokal brugs, siger Christian Jentzsch.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning