Rønne-restaurant med stor gårdhave sat til salg

Rønne-restaurant med stor gårdhave sat til salg
Den Grønne Tomat er til salg i lejede lokaler. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | 31. MAR 2023 • 05:30
NYHED
31. MAR 2023 • 05:30

Restaurant og Café Kleopatra blev til Krutski, som blev til den Den Grønne Tomat, som bliver til ...?

Lej en restaurant og kom på den grønne gren.

Eller i det mindste på Den Grønne Tomat.

Det er nemlig lige præcis take away-restauranten Den Grønne Tomat på Snellemark i Rønne, Bornholms Erhvervsmægler nu står for at skulle sælge.

Men nok har stedet i en årrække fokuseret på take away, ikke desto mindre rummer det også en restaurant med plads til 80 gæster i to plan samt kælderlokale til 35 personer og ydermere en gårdhave med plads til 80 gæster. Alt sammen står lige til at genåbne.

Som sådan har stedet da også tidligere fungeret, altså som en rigtig restaurant med servering, siddende gæster og så videre.

Også stedets lokaler – og ikke kun industrikøkkenet – blev således udnyttet frem til 2012, da Annette og Florent Romain besluttede efter 10 år at stoppe med deres Restaurant og Café Kleopatra. Samme år indtog pizzeriaet Krutski stedet. Det lå oprindeligt i Allinge, men flyttede til Rønne, og siden 2011 solgte det pizzaer fra Pinsekirkens industrikøkken på Sagavej, indtil det indtog Snellemark.

I 2016 rykkede så Den Grønne Tomat ind og fokuserede på take away, hvorfor lokalerne og gårdhaven ikke rigtig er blevet udnyttet – men nu skal der igen nye boller på suppen.

Forretningen sælges i lejede lokaler for 350.000 kroner, hvilket er inventarprisen, oplyser ejendomsmægleren, og dernæst er den årlige leje 120.000 kroner, altså 10.000 om måneden for både køkken, lokaler og gårdhave.