Q8 i Rønne er igen kåret som årets station

Q8 i Rønne er igen kåret som årets station
Der var både en pokal og kontant belønning, da Q8 i Rønne vandt prisen som den bedste station i Nordsjælland og på Bornholm. Dennis Corlin er nummer tre fra venstre. Pressefoto
NYHED | 15. NOV 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
15. NOV 2022 • 15:30

Q8's lejekontrakt med Rønne Havn udløber til nytår.


Det blev en festlig aften for personalet på tankstationen på Rønne Havn, da Q8 uddelte sine årlige priser til de stærkeste stationer i hvert af brændstof- og energivirksomhedens fem distrikter. Stationen vandt titlen som årets Q8-station i distrikt Nordsjælland og Bornholm.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor der står, at stationen i Rønne ligger i top på alle kvalitetsparametre. Dermed leverer den resultater til det absolut sidste, da lejemålet på Rønne Havn udløber til nytår.

– Stationen har igen leveret over budget. De er i top på salg per kunde og på alle de parametre, som vi udvælger Årets station fra. Der er altid en super stemning på stationen, alle kunder bliver modtaget med åbne arme, og der er altid en fantastisk atmosfære, siger distriktschef Martin Hestbæk i pressemeddelelsen.

For personalet betyder det ekstra meget at få prisen i det år, hvor lejemålet udløber.

– Vi gør meget ud af, at der er en god stemning og atmosfære på stationen. Vi har på grund af vores placering ved færgen besøg af mange turister, men vi har også mange faste kunder. Vi er kede af, at vi ikke længere kan betjene dem, når stationen lukker. For os har det været en kæmpe ære at yde den bedste service og en høj standard, siger forretningschef Dennis Corlin hos Q8 i Rønne i pressemeddelelsen.

Q8 i Rønne blev også i 2020 kåret som årets station i distriktet.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning