– Det må gerne være en stor ejendom, så der er plads til at personalet også, siger Jes Funder.
Den nye sæsonbutik i den gamle havnekiosk skal primært sælge softice og kaffe og andre delikatesser. Inspirationen er delvist hentet i New York, hvor softice ifølge Jes Funder er blevet en stor tendens.
– Jeg har ikke set det i Danmark endnu, men det handler om at fremstille softice i forskellige varianter. Vi er ikke færdige med opskrifterne endnu, men det kan eksempelvis være softice med flamberet banan, eller man skyder noget ind i kernen, så man får en speciel smagsoplevelse der, eller det kan være pynt i forskellige varitioner, fortæller Jes Funder, der allerede har indgået en aftale med Bornholms Andelsmejeri, som skal levere softicen.
Isen sælges i butikkens venstre del, mens højre del er forbeholdt salg af kaffe i høj kvalitet. Der vil være plads til et hurtigt break i butikken, men det er ikke en café, siger Jes Funder.