Nu kan du blive købmand på Christiansø

Nu kan du blive købmand på Christiansø
Charlotte Hallberg Andersen og hendes mand, Stig Hallberg, er klar til at tage imod en ny købmand – som skal være klar til ølivet. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 25. MAJ 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
25. MAJ 2023 • 05:30

Gæstgiveriet på Christiansø søger ny leder af købmandsbutikken og spørger: "Søger du og din familie jeres livs eventyr?".

I januar sidste år kunne Bornholms Tidende fortælle om en "sjælden jobåbning på Christiansø", hvilket refererede til, at forpagterne af gæstgiveriet, som købmandshandlen hører under, ledte efter en ny købmand.

Det er tilfældet igen, og man kan dermed fundere over, om den jobåbning nu også er så sjælden endda ...

Hvorom alting er, så søger ægteparret Charlotte Hallberg Andersen og Stig Hallberg, som har forpagtet gæstgiveriet på Christiansø siden 2008 og senest fik en ny femårskontrakt i august 2021, igen en købmand, som kan stå for købmandsdelen af deres forpagtning, som i alt omfatter gæstgiveriet med hotellet, kroen, om sommeren en kiosk – og året rundt købmanden.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.