Flere kunder har fundet ind i butikken som åbnede 10.30 fredag formiddag, og der bliver rakt chorizo, oliven og skeer med olie over diskene allerede.
– Vi glæder os, og vi synes selv, at vi har lavet noget rigtig godt, fortæller Simikka Larsen.
De to har haft rygende travlt den sidste halvanden uge, hvor de har arbejdet på at blive klar til åbningen, og nu er det altså showtime. Folk dukker op, musikken spiller og de fleste køber lidt med hjem. I løbet af de næste to uger regner de med at få de sidste hylder fyldt op og at få stedet mere færdigt.
– Det er også mange af de kunder, vi allerede kendte fra sidst vi stod her, fortæller Simikka Larsen og peger ud, hvordan disken med olivenkar er blevet rykket fra en ene langside til den anden. Køledisken med pølser og ost fulgte med, da de overtog stedet - og de står faktisk som de plejer - men med et andet indhold.
I store stabler på bordene er der alverdens olivenolie, balsamico, bornholmsk pasta og sennep og i rummet tættest på døren er der lavet træbænke med puder og tæpper, og stillet borde og stole op, så man kan sidde og hygge sig.