Alligevel insisterer den jyske iværksætter på, at der skal konserves ud til folket. Første forsøg med at få Fangst på vingerne måtte sættes på pause efter en kort teståbning i Gudhjem for fire år siden. Men så lukkede Bornholms Konserves.
– Fabrikken i Nexø var en af de eneste konservesproduktioner, der var tilbage i Danmark, da jeg startede op, og jeg var faktisk i dialog med dem om at starte produktion op der, lige før de lukkede. Og så blev det her lokale ledigt, siger Martin Bregnballe.
Fangst-produkterne pakkes i dag andre steder, men Kirsten og Martin er nu tilbage med et nyt salgsfremstød på havnen, og parret har ingen planer om at sige farvel til Bornholm.
– Vi har forelsket os i Gudhjem og købt en ferielejlighed i byen, og så drømmer vi om at flytte over, hvis vi kan få det til at hænge sammen arbejdsmæssigt. Vi er blevet opmærksomme på hvad øen kan. Der er en klynge af fødevarevirksomheder og dygtige mennesker på gastronomisiden herovre. Der giver et netværk for sådan en som mig, siger Martin Bregnballe.