Måtte trække våben: 45-årig mand sigtet for forsøg på overfald 

Måtte trække våben: 45-årig mand sigtet for forsøg på overfald 
NYHED | 27. NOV 2023 • 12:53
NYHED
27. NOV 2023 • 12:53

Efter voldsomt optrin er en 45-årig mand sigtet for forsøg på overfald mod ansat i offentlig tjeneste.

Fredag blev politiet kaldt til Sydbank i Rønne. En 45-årig mand udviste nemlig udadreagerende og truende adfærd i forbindelse med et spørgsmål om udbetaling af pension. Da politiet senere forsøgte at tage kontakt til manden i Torvegade, var vedkommende så truende, at politiet måtte trække tjenestevåben.

Af døgnrapporten for weekenden fremgår det, at den 45-årige mand nu er sigtet for forsøg på overfald mod ansat i offentlig tjeneste efter straffelovens paragraf 119, stk.1 og paragraf 119b. Manden blev fredag fremstillet i grundlovsforhør og senere varetægtsfængslet frem til den 15. december.

Butikstyveri og spirituskørsel

Af døgnrapporten fremgår det videre, at politiet i løbet af weekenden modtog flere anmeldelser om butikstyverier fra dagligvarebutikker i både Allinge, Nexø og Rønne.

Derudover stoppede politiet natten mellem lørdag og søndag et køretøj, der kom kørende ad Nexøvej ved Aakirkeby. En 25-årig mand blev skønnet til at være påvirket af alkohol og blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Mand trængte ind i hus

Søndag ved 13-tiden modtog Bornholms Politi en anmeldelse fra en kvinde i Nexø. En mand havde trængt ind i hendes bopæl via en ulåst bagdør. Ifølge anmelderen tog manden en kasse med medicin, som han fravristede anmelderen, da hun satte sig til modværge.

Politiet fik senere samme dag identificeret og anholdt en 20-årig mand i sagen. Ifølge Bornholms Politi fortsætter efterforskningen af sagen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 22-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Torsdag eftermiddag, fredag morgen: Gode priser efter midnat. Gode som i meget, meget, meget lave. Mellem kl. 00 - 06 koster el 1,45 kr./kWh alt inkl. i gennemsnit. Det er cirka 2,45 kr./kWh billigere end kogespidspriserne kl. 17-18-19-20. Så flyt dit forbrug og få en yderligere besparelse. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning