Vi nævner i flæng: Øl fra Small Batch, syltede agurker fra Rømer, Sauerkraut fra Biona, fisk på dåse fra Fangst, mel fra Bornholmerhampen og Bornholms Valsemølle, et bredt udvalg af frugtbaserede produkter fra Plantagen, pasta fra Pastariget, shampoo fra Kirsten Hansen, gin fra Bornholms Distillery og økologiske t-shirts fra Dæksel – og det er kun en brøkdel.
– Vi har et sted mellem 20 og 30 leverandører, og i dag fik vi Østerlars Savværk med, siger Paulie Melnyk.
Hvad gør de andre?
Paulie Melnyk driver i forvejen Nxø Brewery, hvor han laver vandkefir og gæret sodavand. Han har i et par år talt med Jeremy Bersier, der driver Pizza Deli i Nexø og Rønne, om at lave noget sammen.
– Jeg ville gerne udvide bryggerikonceptet, og derfor kiggede jeg på de andre bryggerier på Bornholm for at se, hvad de gør, og det, de har til fælles, er, at de åbner dørene og inviterer indenfor. Så jeg tænkte: det må jeg også gøre.