Ilva overtager bolighus i Rønne – igen

Ilva overtager bolighus i Rønne – igen
Ilvas hovedkontor overtager igen driften af bolighuset på Åkirkebyvej i Rønne. Arkivfoto: Berit Hvassum
HANDEL | RØNNE | 25. JUN 2021 • 10:45
Henrik Nielsen
Journalist
HANDEL | RØNNE
25. JUN 2021 • 10:45

Fra den 1. november bliver det igen Ilvas hovedkontor i Sabro ved Århus, der kommer til at stå for driften af Ilva Rønne. Det sker, i forbindelse med at nuværende ejer, Ernst Madsen, ønsker at gå ned i tid og sammen med sønnen Ricky Madsen fokusere mere på andre forretningsområder.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Selvom Ilva i Rønne fra efteråret vil blive centralt styret fra hovedkontoret, så fortsætter samarbejdet mellem koncernen og Ernst og Ricky Madsen.

– Vi har været utroligt glade for vores samarbejde med Ernst og Ricky, og vi forventer fortsat et godt samarbejde efter overdragelsen af Ilva-bolighuset. Vi kommer til at samarbejde omkring større indretningsløsninger, siger administrerende direktør Rami Jensen hos Ilva i pressemeddelelsen.

Ilva har ekspertise inden for møbler og boligindretning, og Ernst og Ricky Madsen har viden om køkkener og gulve i form af HTH samt Garant Gulve.

Alle Ilva-bolighuse drives efter samme koncept og med samme udvalg, og kunderne kan forvente et større udvalg i Ilva.

– Vores kunder vil ikke mærke den store forskel, når Ilvas hovedkontor igen overtager den overordnede drift af bolighuset. Bolighuset vil dog have et større sortiment, som kunderne vil få glæde af. Jeg er rigtig glad for stadig at være en del af bolighuset på Åkirkebyvej og ser samtidig også frem til at kunne øge mit fokus på andre forretningsområder sammen med Ricky, siger indehaver Ernst Madsen i pressemeddelelsen.