Farvel for nu – kaffebar er lukket

Farvel for nu – kaffebar er lukket
Tirsdag formiddag stod der ikke noget i vinduerne ind til Studio Barnekow om, at butikken er lukket. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | 26. SEP 2023 • 13:23
NYHED
26. SEP 2023 • 13:23

Studio Barnekow vil dukke op igen "andetsteds på øen".

Kaffebar og interiørbutik Studio Barnekow på Lille Torv i Rønne er lukket.

Det oplyser ejeren, Nick Barnekow, på Facebook, hvor han blandt andet skriver:

"Farvel for nu: Jeg har taget den svære beslutning at lukke butikken i Rønne efter at have drevet forretning i denne skønne by i 3 år. Det er dog ikke et endeligt farvel, men et på gensyn; Studio Barnekow vil dukke op andetsteds på øen med kaffe, bagværk og slow living-konceptet en gang inde i 2024".

Han sender også en kæmpe tak "til alle jer skønne mennesker, jeg har haft fornøjelsen af at byde velkommen i butikken på Store Torv samt kaffebaren på Lille Torv. Det har været vidunderligt at lære jer at kende, og jeg er jer evigt taknemmelig for jeres støtte".

Af opslaget på det social medie fremgår det, at sidste åbningsdag var mandag den 25. september.

Det var i oktober 2020, Nick Barnekow, som er indretningsarkitekt, på Store Torv i Rønne åbnede Studio Barnekow, hvor han ville sælge brugskunst og møbler, men i september 2022 flyttede han så til Lille Torv, hvor han udvidede sortimentet. Studio Barnekow blev nu også en kaffebar, som ydermere kunne byde på veganske kager og te-ceremoni.

Det er er ikke lykkedes at få en uddybende kommentar fra Nick Barnekow.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning