Der har flere gange været planer om at skalere op i slagtehuset på Aspevej. I forlængelse af rekonstruktionen i 2019 stiftede en række små, bornholmske kødproducenter en producentforening, i et forsøg på at styrke økonomien i det genopståede slagtehus. 12 bornholmske producenter skrev under på, at de ville bruge slagtehuset, herunder Jan Seerup, Hammershuslam, økologisk kvægproducent Thor Kure, Mønstergård, og Bente Johansen, der står bag Bialite frilandsgrise.
Foreningen er i dag gået i opløsning, blandt andet fordi man ikke har kunnet nå til enighed om vilkårene for indpakning. De fleste avlere, inklusive Bente Johansen og Jan Seerup, får i dag slagtet på slagteriet i Stensved.
– Vi vil gerne have vores dyr slagtet på Hallegaard, men deres indpakningsservice skal være bedre, før vi hopper på. Vi vil jo gerne have, at der står Hammershuslam på vores kød, ikke Hallegaard, siger Jan Seerup.
Her må Jørgen Toft Christensen igen pege på balancen mellem udgifter og indtægter.
– Vi har ikke en flowpakker på Hallegaard. Den koster 600.000 kroner, og der er ikke kunder til at betale den ind. Vi har en almindelig vacuumpakker, der er o.k. til det meste, men ikke til butikspakning i større stil, siger han.