Brugs på vej ind i ny kæde: Her er det eneste vi ved

Brugs på vej ind i ny kæde: Her er det eneste vi ved
Fremover skal Superbrugsen hedde Coop, men hvornår skiltet bliver udskiftet vides ikke. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | ABONNENT | 2. FEB 2023 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
2. FEB 2023 • 15:30

Coop har holdt informationsmøde, men kunne ikke fortælle, hvornår de bornholmske Kvickly- og Superbrugsen-butikker skifter navn til Coop. 

– Kunderne behøver ikke frygte for, at der i det første stykke tid kommer til at ske nogen ændringer hos os.

Sådan siger varehuschef i Kvickly Rønne, Brian Karlsen, som ikke forventer, at der kommer til at ske noget i 2023.

Tidligere på ugen blev det ellers meldt ud, at der kommer til at ske ændringer for butikkerne i Coop-koncernen. Kvickly, Superbrugsen og Irma skifter navn til Coop, men det er altså uvist, hvornår det kommer til at træde i kraft.

– Vi kommer til at hedde Coop fremover, det er det eneste, vi ved. Så facadeskiltet bliver skiftet, men hvornår ved vi ikke. De vidste heller ikke selv, hvornår de går i gang med det, men det bliver nok efterhånden, som de får dem trykt, siger Ralf Due, uddeler i Superbrugsen i Allinge.

Ingen af butikkerne forventer, at der kommer til at ske store ændringer i varesortimentet, men dog kan de se frem til at skulle sælge nogle udvalgte Irma-produkter, da Irma fremover skal være et landsdækkende mærke i stedet for en butik.

– Vi får nogle af de mest populære irmaprodukter, og de erstatter så nogle af de produkter vi har. Men førhen har Irma-produkter ikke været den store succes hos os, fortæller Brian Karlsen.

Samme oplevelse har Ralf Due.

– Vi har i forvejen produkter fra Irma, men vi sælger ikke ret meget af dem, så jeg tænker at melde dem ud. Så vi kommer fremover til at have ganske få varer fra Irma, og det bliver dem, som vi sælger mest af, siger han.