Anders går fuldtid og vil have flere private kunder

Anders går fuldtid og vil have flere private kunder
Anders Stuhr har sammen med kammeraten Erik Fink drevet virksomheden Bare Events i mange år. Nu tager de endelig springet, og Anders har opsagt sit fuldtidsjob for at hellige sig virksomheden. Privatfoto
NYHED | MEDLEM
10. MAJ 2022 • 05:30

Det, der egentlig bare skulle være et hobbyprojekt, er 1. maj blevet til et fuldtidsjob for lyd- og lysteknikeren Anders Stuhr. I de sidste 11 år har han drevet virksomheden Bare Events sammen med kammeraten Erik Fink, og de to har nu taget springet, og fået deres første fuldtidsansatte medarbejder. Bornholm har ændret sig, og nu er det muligt, mener Anders Stuhr.

Man kan ikke leve af at udleje højttalere, forstærkere og miksere på Bornholm. Sådan var det i hvert fald dengang virksomheden Bare Events blev startet for 11 år siden af nogle unge mænd, der var vilde med lys og lyd. I dag har tiderne ændret sig, og Anders Stuhr og Erik Fink, der begge ejer 50 procent af firmaet, har nu truffet beslutningen om, at Anders Stuhr skal sige sit faste job som bilsælger op, og hellige sig hobbyprojektet på fuld tid.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: