– Folkemødet bliver rigtig stort i år, vi er tilbage på samme niveau som i 2018. Men for os er der rigtig meget fodarbejde i år, for efter årene med corona har mange af vores kontaktpersoner fået nye job, og vi skal finde alle de nye mennesker vi skal samarbejde med, fortæller Anders Stuhr.
Folkemødet har været en vigtig del af Bare Events udvikling, men selvom dagene i Allinge fylder en stor del i omsætningen, så er det langtfra en stor post på bundlinjen.
– Vi ser Folkemødet som markedsføring. Og der er ikke nogen tvivl om, at vi igennem Folkemødet har fået nogle kontakter, hvor de virksomheder og organisationer vi har serviceret i Allinge, har været så tilfredse med det vi har lavet for dem, at de efterfølgende har booket os til nogle andre arrangementer. Så det er absolut ikke fordi vi lever af Folkemødet. Men den affødte effekt, er med til at vores virksomhed kan eksistere.
Han mener, at Folkemødet og flere andre store events, har været med til at hype Bornholm de seneste år.
– Måske kan man ikke helt kalde Bornholm det nye Tisvildeleje eller Skagen, men mange virksomheder kommer hertil og laver firmaevents, det kan være store sommerfester eller julefrokoster og den slags, mener Anders Stuhr.
Hvordan ser fremtiden ud for jeres firma?
– Det kan gå flere veje. Drømmen er, at vi kan få godt fat i privatmarkedet. Det kunne sagtens være, at vi gik ind i markedet med fadølsanlæg og telte og generelt alt hvad der skal bruges til at afholde store events, så vi kunne være en slags totalleverandør på Bornholm. Kunne vi komme derhen, så behøvede vi måske ikke længere at have en del af virksomheden på Sjælland, men kunne holde os til Bornholm, siger Anders Stuhr.
En del af det at være totalleverandør kunne også være et netværk der kunne henvise til dj's og bands, som flere af Bare Events kunder efterspørger.
– Og kommer vi ud i, at vi både kan have en god højsæson, og også ydersæson, og så måske en julefrokostsæson, så vil det være rigtig godt for os.