3.000 solgt på et kvarter

3.000 solgt på et kvarter
Bornholmske varer på hylderne i København. Foto: Torben Østergaard Møller
ERHVERV | Fredag 3. marts 2023 • 15:30
ERHVERV | Fredag 3. marts 2023 • 15:30

Bornholm i Torvehallerne har fået en flot kickstart med en kampagne fredag morgen, hvor der blev solgt værdibeviser for 376.625 kroner.

Nok har der været lidt navneforvirring med det nye bornholmske stade i de københavnske torvehaller på Israels Plads, som er endt med at hedde "Bornholm i Torvehallerne", men i øvrigt er det gået rigtig godt her i den første måned, der har været åbent, siger Susanne Bloch fra Pastariget i Svaneke, som står bag det nye initiativ sammen med sin mand Finn Harild.

– Hjemmesiden tipster.dk, som anbefaler mad og drikke dels i New York, dels i København, bringer lige nu en artikel om os. De kontaktede os også for at høre, om vi ville være med til en kampagne, hvor de solgte værdibeviser til vores stade. Vi gik i luften klokken 7 fredag morgen, og klokken 07.07 havde vi solgt cirka 2.000 værdibeviser, og klokken 07.15 var der udsolgt med 3.000 værdibeviser, siger hun om konceptet, der altså svarer til det bornholmske Best Save.

Susanne Bloch fortæller videre, at 190.000 følgere modtager tipster.dk's nyhedsbrev, hvor det altså blandt andet bliver oplyst, at Bornholm i Torvehallerne er åbnet.

– Så det er vigtigt, for ved folk ikke, at vi er der, og hvad vi kan tilbyde, så kommer de jo ikke, konstaterer hun.

Rent faktisk kan man på tipster.dk se, at der er solgt præcis 3.013 værdibeviser, som hver har kostet 125 kroner. I alt har de altså kostet 376.625 kroner, men hvert bevis repræsenterer en værdi af 250 kroner.

– Ja, det er den rene gavebod, konstaterer Susanne Bloch, som dog rent faktisk lyder rigtig fornøjet.

– Nu kommer kunderne så ned med deres værdibeviser og skal handle, og det betyder jo, at vi får de bornholmske varer sprøjtet ud i de københavnske køkkener. Det er da lidt sjovt, og jeg mener også, at vi virkelig har en berettigelse derovre, for vi har rigtig meget at byde på, tilføjer hun.

Ikke uden grund

I artiklen på tipster.dk, som fortæller om Bornholm i Torvehallerne, kan man blandt andet læse:

"Det er ikke uden grund, at Bornholm er blevet et mekka for gode madoplevelser. Michelin-kokke og gastronomiske ildsjæle flokkes til klippeøen, og det har skabt en regional madkultur, som ikke findes andre steder i Danmark. Den kan du nu opleve midt i København, for her har Bornholm i Torvehallerne slået dørene op. Her finder du alt fra pasta til pølser, oste, æg, honning, karameller, spiritus, øl og is – 70 små producenter og et sortiment, som kan overraske selv de mest garvede ø-turister".

Og videre:

"Få citronpeber pasta, ramsløgspesto og specialmel fra Pastariget. Køb Super Aage pølser fra Svaneke Slagteren og spegepølser fra Hallegaard. Få håndbrygget øl fra Small Batch og mousserende frugtvin fra Lille Gadegaard. Få økologisk gin fra Wild Distillery og snaps fra Snaps Bornholm. Smag saft og most fra Bornholms Mosteri og kult-isen Sherbet fra Bornholms Ismejeri. Køb chokolade og påskeæg fra Kjærstrup. Få oste fra Bornholms Andelsmejeri og kryddersild fra Christiansø Pigens Sild. Køb ketchup fra Smedens, bornholmersennep og mayonnaise med ramsløg fra MAYÖ. Få karameller fra Karamelleriet, havtornmarmelade fra Høstet og meget mere".

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT