Leder: Højt humør på Tidende

LEDER | ABONNENT | 22. JAN 2022 • 05:30
LEDER | ABONNENT
22. JAN 2022 • 05:30

Tidende er vej mod lysere tider. Selvom priserne på papir og el stiger, er der flere og flere, der melder sig ind i sammenholdet om Bornholm.


Tidende er sammenholdet om Bornholm, og det vokser.

Vi elsker alle Bornholm, og vores avis er det værktøj, vi har for at kunne følge med på hele øen og sammen udvikle vores Bornholm gennem debat og vidensdeling.

Det gør vi med Tidende hver eneste dag på net, i app, på facebook, papir og i weekenden, hvor vi samler alt det bedste, vi har, og serverer det i en ekstra stor, velredigeret og dyb Weekend Tidende.

Vi er læsernes avis, og vi er betalt af vores medlemmer for at hjælpe med at skabe sammenhold og understøtte udviklingen af Bornholm. Det projekt er der flere og flere, der slutter op om. Det giver os masser af håb.

Næsten hver eneste dag kan vi berette om fremgang i medlemsskaren. Der er langt til de 9.000 medlemmer, der skal til for sikre Tidende. Men vi er virkelig godt på vej.

I september var vi 5.820 betalende medlemmer. I dag er vi 6.129 medlemmer. 309 flere medlemmer på små fem måneder. En fremgang på over fem måneder blandt medlemmerne efter tilbagegang i mere end 13 år. Det er pragtfuldt.

Det skyldes først og fremmest læserne. Der er blevet flere af jer, I bruger mere tid på at læse indhold i Tidende, og I har spredt det gode budskab om at bakke Bornholms frie og publicistiske medie op.

Vi er helt på vej væk fra at være Venstres avis på Bornholm. Vi vil være avisen for alle, der holder af Bornholm.

Vi investerer i den kommende tid at lave endnu mere indhold inden for Bornholms erhvervsliv, navnestof, debatunivers og lokalområder. Det skal sammen med et endnu større fokus på den generelle nyhedsdækning gøre det attraktivt for flere i alderen 40 til 60 år at være med i fællesskabet. Mange har for travlt til at læse papiravis i hverdagen, men vil gerne sættes ordentligt ind i sagerne i weekenden. De følger med digitalt hele ugen og fordyber sig i weekenden. Den gruppe har kombi-abonnement, som er den type, vi har haft størst succes med at få flere medlemmer til. 250 abonnenter har nu valgt at have fuld fart på i arbejdsugen og masser af fordybelse i weekenden.

Det bornholmske erhvervsliv har i den grad lagt sig i selen for at sikre Tidende. 92 bornholmske virksomheder har sammen indrykket opbakningsannoncer, der har sat gang i abonnementssalget. Flere virksomheder har også besluttet at tilbyde deres medarbejdere kombi-abonnementer.

Det sammenhold på Bornholm og hele Tidendes dedikerede medarbejderskare fra ungbude til medierådgivere skaber vores spirende succes. Tak for indsatsen fra jer alle. Den gør det til en fornøjelse at være chefredaktør for den avis i Danmark, der allerede nu har den største, relative opbakning.