Stormfloden koster op mod seks millioner kroner

NOTITS | 13. NOV 2023 • 18:17
NOTITS
13. NOV 2023 • 18:17

Ifølge TV2 Bornholm kommer oprydning og reparationer efter stormfloden til at koste op mod seks millioner kroner; tre millioner på havnene, to millioner på renovering af øvrige områder og 600.000 kroner på oprydning.

Det fortæller centerchef for Natur, Miljø og Fritid hos Bornholms Regionskommune, Louise Lyng Bojesen.

– Jeg skal understrege, at det her er foreløbige estimerede opgørelser, og derfor kan det jo blive endnu dyrere, siger hun til TV2 Bornholm.

De skriver også, at de bornholmske havne er forsikrede, men at de øvrige områder skal betales fra kommunens egen kasse, da kommunen er selvforsikret, og så fortæller hun, at der sandsynligvis vil gå uger, hvis ikke mange måneder før havnene er, som de var før stormen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning