Spændende eftermiddag i iværksætterhus

Spændende eftermiddag i iværksætterhus
Ved ankomsten til Bornholms Iværksætterhus i Nexø samledes Ældre Sagen Bornholm i gårdhaven. Foto: Bente R. Andersen
NOTITS | ABONNENT | 8. SEP 2023 • 14:32
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
8. SEP 2023 • 14:32Direktør Carsten Aalling tog imod, da Ældre Sagen Bornholm besøgte Bornholms Iværksætterhus i Nexø, som mange nok kender bedre som Møbelfabrikken. Han fortalte sprudlende og engagerende de 40 fremmødte om hans virke på stedet siden 2018.

– Ældre Sagen har tidligere været på besøg dernede, og allerede ved ankomsten til gårdhaven kunne vi se udviklingen. Her er der nu placeret borde og bænke og indrettet hyggelige kroge med beplantning og blomster, og naturligvis samledes vi i gårdhaven til den indledende introduktion, fortæller bestyrelsesmedlem og arrangementsansvarlig Irene Dunker i en mail.

I Carsten Aallings tid er iværksætterhuset gået fra at være offentligt finansieret til at blive drevet via en erhvervsfond, og pengene til driften kommer i høj grad fra Nexø Hostel og de øvrige iværksættere i huset samt det nyligt indrettede Sundhedscenter Østbornholm.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?