Opdateret: Beredskabsstyrelsen stemmer dørklokker: 20-årig mand savnes

Opdateret: Beredskabsstyrelsen stemmer dørklokker: 20-årig mand savnes
Nicki Aabank Gudbergsen. Eget foto
| 7. JUN 2021 • 17:22
Henrik Nielsen
Journalist

7. JUN 2021 • 17:22

POLITI

Politiet efterlyser den 20-årige Nicki Aabank Gudbergsen, der senest er set omkring klokken 02 natten til søndag i Møllegade i Rønne.

Den 20-årige Nicki Aabank Gudbergsen var til fest i Møllegade 25A natten til søndag og forlod stedet omkring klokken 02 og er ikke set siden. Familie og venner har ledt efter ham, men uden held.

Bornholms Politi anmoder derfor borgerne i Rønne om at lede i udhuse, haver, kælderskakter med videre. Nicki var iført shorts, en sort hættetrøje, sorte Converse-sko og medbragte en skuldertaske.

Han er cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning og har mørkt hår.

Oplysninger om Nicki Aabank Gudbergsen kan gives til Bornholms Politi på 114.

Opdateret klokken 10.23:

I forbindelse med eftersøgningen har politiet sat en drone i luften, og søfartstjenesten deltager med to redningsfartøjer. Det skriver politiet på Twitter.

Opdateret klokken 11.57

Politiet har fortsat ingen spor efter Nicki Aabank Gudbergsen. På Twitter skriver politiet, at intet tyder på, at han har forladt øen.

"Så vi hører gerne fra alle, der kan have set ham efter klokken 02 søndag morgen", skriver politiet

Opdateret klokken 17.20

Beredskabsstyrelsen og politihjemmeværnet, der assisterer i eftersøgningen af Nicki Aabank Gudbergsen, stemmer mandag eftermiddag dørklokker i Rønne. Det oplyser Bornholms Politi på Twitter.

Mandag eftermiddag begyndte beredskabsstyrelsen og politihjemmeværnet, der assisterer i eftersøgningen af Nicku Aabank Gudbergsen, at stemme dørklokker i Rønne. Foto: Emilie Jensen