Nomineret for andet år i træk

Nomineret for andet år i træk
Bornholms Brandforsikring er nomineret til prisen som årets kundeejede forsikringsselskab. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 27. MAJ 2021 • 07:56
Henrik Nielsen
Journalist

27. MAJ 2021 • 07:56

ERHVERV

Bornholms Brandforsikring er for andet år i træk nomineret til prisen som årets kundeejede forsikringsselskab. Bag nomineringen står finansmediet Finans Watch og revisionsselskabet EY.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi er utroligt stolte af, at Bornholms Brandforsikring overhovedet kan opnå en nominering. Det er i sig selv en bedrift at komme med i feltet, fordi vilkårene her på øen er udfordrende. Vores geografiske område er begrænset til Bornholm, vi har i forvejen en høj markedsandel, og øen har meget begrænset vækst i befolkningstallet, siger direktør Morten Holten hos Bornholms Brandforsikring i pressemeddelelsen.

Bornholms Brandforsikring har i flere år været inde i en positiv udvikling. Selskabet oplever en tilgang af nye kunder og har samtidig formået at holde på de mange loyale kunder. Derudover nyder Bornholms Brandforsikring godt af stærke, lokale samarbejdspartnere og engagerede medarbejdere. De udvikler løbende produkter, som understøtter de lokale bornholmske behov, lyder det.

– Alle knokler for at drive et selskab, som er attraktivt for vores lokale kunder. Det er ikke et mål i sig selv at vinde priser. Men vi er selvfølgelig stolte af at kunne være med i toppen af de kundeejede forsikringsselskaber. Det skylder vi vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en stor tak for, uanset om vi vinder eller ej, siger Morten Holten.

Det lokale forsikringsselskab er nomineret sammen med Sønderjysk Forsikring og Thisted Forsikring. Den endelige vinder kåres 3. juni.