NB vrager Philip Brandt som kandidat efter meget hård kritik af Søren Brostrøm

POLITIK | BORNHOLM | GRATIS
31. JUL 2021 • 09:53
Jakob Marschner
Journalist

NB vrager Philip Brandt som kandidat efter meget hård kritik af Søren Brostrøm

Philip Brandt bliver alligevel ikke Nye Borgerliges spidskandidat ved november måneds kommunalvalg. Partiets hovedbestyrelse har frataget ham hans kandidatur ved både kommunalvalget og det næste folketingsvalg.

Det bekræfter Nye Borgerliges pressechef Lars Kaaber over for Ekstra Bladet.

Nye Borgerlige reagerer på, at Philip Brandt torsdag kaldte Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm for "et korrupt møgsvin" og "en morder". Philip Brandt er corona-skeptiker og modstander af at lade sig vaccinere mod coronavirus.

"Det er ikke foreneligt med at være kandidat for Nye Borgerlige og samtidig ubeføjet at anklage en navngiven embedsmand i centraladministrationen for at være morder og korrupt', skriver Lars Kaaber i en SMS til Ekstra Bladet.

På Bornholm betyder Nye Borgerliges træk, at partiet for anden gang i år skal finde en ny spidskandidat, der så vil blive den tredje i år. I marts meldte Michelle Boss Weie sig ud af partiet blot en måned efter, at Nye Borgerlige på Bornholm havde valgt at gøre hende til frontfigur ved valget i november. I stedet stiller Weie nu op for Dansk Folkeparti.Flere nyheder