Michael Møller sælger Bornholms Service & Skadecenter

Michael Møller sælger Bornholms Service & Skadecenter
Michael Møller. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 26. FEB 2021 • 15:42
Af:
Aleksander Klug
| ABONNENT
26. FEB 2021 • 15:42

ERHVERV

Michael Møller, der siden har 2008 har ejet Bornholms Service & Skadecenter i Aakirkeby, har givet stafetten videre. Det bekræfter han overfor Bornholms Tidende.

– Jeg har ikke så meget tid, som jeg har haft, og det kræver en værkfører, som er der hele tiden. Det er derfor. Døgnet har kun 24 timer, griner serieiværksætteren, der blandt andet også har Gudhjem Mølle, som han omdannede til restaurant efter købet, Høiers Iscafé i Allinge og Brohuset på Hammershus, hvor han overtog forpagtningen 31. oktober.

Og det er netop nogle af de projekter, Michael Møller i fremtiden vil hellige sin tid til.

Det til trods for at han sidste år fortalte avisen, at han agtede at slappe mere af i 2021 efter et par travle år med overtagelsen af Slottet og investeringer i restauranter og caféer. 

– Jeg skal bruge mere kraft på mine udlejningsejendomme og mine restaurer. Vi har haft værksted og synshal siden 2008, og det er bare tid til at give stafetten videre, siger han. 

– Det er jo gået stærkt, så det er allerede på mandag, at han overtager det. Det har været en vemodig dag. Vi startede jo helt fra scratch. Men jeg kan mærke, at både jeg og Peter Espersen, der overtager virksomheden, er glade, siger Michael Møller.

Den nye ejer driver i forvejen Peters Marine Service i Rønne.

Michael Møllers karriere som iværksætter startede, da han efter en endt landbrugsuddannelse købte den nu lukkede Café Luna på hjørnet af Havnegade og Møllestræde i Allinge. Her drev han i 10 år restauration og diskotek, indtil han og hustruen Laila Hansen Møller startede et transportfirma, hvor de distribuerede aviser og reklamer på Bornholm.

–Vi arbejdede to dage om ugen for fuld skrue, og jeg tror, vi tjente 80.000 kroner om måneden, fortalte Michael Møller i et interview i Bornholms Tidende i foråret 2019.

I 2007 lagde han grunden til den virksomhed, som senere er blevet til Bornholms Service & Skadecenter. Det skete i første omgang i samarbejde med den landsdækkende autovirksomhed Totempo, der tilbød et færdigt koncept, som Michael Møller kom til at stå bag på Bornholm.

Men i 2009 gik Totempo konkurs og tre direktører fra virksomheden blev anklaget for leasing-svindel. De blev dog senere frikendt, fordi en del af bevismaterialet var forsvundet hos Midt- og Vestsjællands Politi.