Instagram-profil runder magisk tal

Instagram-profil runder magisk tal
Et af billederne fra Instagram. Pr-foto
| 18. FEB 2021 • 21:20

18. FEB 2021 • 21:20

MARKEDSFØRING

Det startede som et lille hyggeprojekt, men tog hurtig fart, og nu har Instagram-profilen "BornholmBornholmBornholm" rundet et magisk antal følgere på 39.609, oplyser Janne Vestergaard i en pressemeddelelse.

Og nej, der er ikke just tale om et rundt tal, men hun forklarer, at det svarer til Bornholms befolkningstal i 4. kvartal 2020 ifølge Danmarks Statistik.

Janne Vestergaard står bag BornholmBornholmBornholm. Pr-foto

Janne Vestergaard har siden august 2015 stået bag BornholmBornholmBornholm og stort set dagligt lagt et foto op fra ... Bornholm, naturligvis.

Hun fortæller:

"Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg her fem år efter starten ville være indehaver af den suverænt største Instagram, der handler om det bedste sted i verden: Bornholm. Jeg nyder at formidle Bornholms skønhed, natur og mange muligheder til mine følgere og svarer gerne på de mange spørgsmål, jeg får i min indboks. Der skrives så meget om, at de sociale medier kan være ubarmhjertige og fyldt med tastaturkrigere, men jeg har kun mødt venlighed og taknemmelighed over min formidling af Bornholm. Og så har jeg ikke mindst mødt så mange gode mennesker via BornholmBornholmBornholm – både nye venner og fantastiske samarbejdspartnere".

Janne Vestergaard står også bag den store fotobog "BornholmBornholmBornholm – Kysten rundt", som blev udgivet i november 2019. Hun fortæller, at bogen har solgt rigtig godt i Danmark, men at der også er solgt overraskende mange bøger til både Tyskland og USA.

Første oplag af bogen er næsten udsolgt og 2. oplag er på vej i trykken.

Janne Vestergaards fotobog fra 2019