Havn har ansat ny kommunikationschef
Jesper Jürgensen er tiltrådt som chef for public affairs og kommunikation i Rønne Havn A/S den 1. januar. Foto: Krestine Havemann

13. JAN 2021 • 08:43 • AF HENRIK-NIELSEN • GRATIS

Havn har ansat ny kommunikationschef

NYT JOB

Jesper Jürgensen er tiltrådt som ny chef for public affairs og kommunikation i Rønne Havn A/S. Udover at være ansvarlig for pressehåndtering skal Jesper Jürgensen fortsætte det strategiske kommunikationsarbejde om driftsområderne færgefart, krydstogt, godstransport og offshore. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den nye kommunikationschef er 51 år og kommer fra en stilling som public affairs- og presserådgiver i mediekoncernen Egmont. Han har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation og public affairs i både kommercielle medier og brancheforeninger, blandt andet Danske Medier, Dansk Golf Union og Discovery. Han er oprindeligt uddannet skolelærer, men har også taget en journalistisk tillægsuddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

– Rønne Havn A/S er alle bornholmeres havn og dermed en central aktør i arbejdet med at tiltrække job og investeringer. Som energiø står Bornholm med gode muligheder for at blive et af epicentrene for de nationale energipolitiske interesser. I den forbindelse vil netop Rønne Havn A/S være en meget vigtig aktør i at opnå både økonomisk vækst og sikre grøn omstilling. Endelig giver løsninger om genanvendelse af energi også mulighed for at udvikle grønne job i hele værdikæden til gavn for både Bornholm og bornholmere. Det er en spændende udvikling, som jeg er motiveret og begejstret, men også meget ydmyg overfor at kunne bidrage til, siger Jesper Jürgensen i pressemeddelelsen.

Jesper Jürgensen afløser Vicki R. Johansen, der har valgt at søge nye udfordringer.

66-årig testet positiv for cannabis
8. MAR 2021 • 10:15 • GRATIS

66-årig testet positiv for cannabis

Klip i kortet i Østerlars
8. MAR 2021 • 10:12 • GRATIS

Klip i kortet i Østerlars

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.