Fuld fart på Ungdomsskolen

Fuld fart på Ungdomsskolen
Motocross er en af de aktiviteter, de unge kan tilmelde sig. Foto: Ungdomsskolen
NOTITS | 13. SEP 2023 • 19:06
NOTITS
13. SEP 2023 • 19:06

De unge kan tilmelde sig flere end 30 forskellige aktiviteter.

Den nye sæson af fritidsundervisning på Ungdomsskolen begynder i slutningen af september, og programmet er spækket med populære "gamle" hold samt nye, spændende aktiviteter for unge i alderen 13-18 år.

Det fortæller Karina Larsen Pihl, leder af Ungdomsskolens fritidsundervisning, i en pressemeddelelse.

Programmet 2023-24 indeholder på nuværende tidspunkt over 30 forskellige aktiviteter, som de unge på Bornholm kan tilmelde sig.

Fagene spænder bredt fra både motocross, mountainbike og vandring hen over konditor, keramik og smykker til japansk, konspirationsteorier og digitalt værksted – og meget mere.

Mange af holdene begynder i den sidste uge af september, mens nogle først starter senere på året, og programmet udvides løbende gennem hele sæsonen.

Holdene er helt gratis at tilmelde sig (med nogle få undtagelser, som eksempelvis knallertkørekort). Det er derfor en oplagt mulighed for at prøve eller lære noget nyt og for at møde venner, som deler nogle af de samme interesser som en selv, noterer Karina Larsen Pihl.

Der er undervisning over hele øen med knudepunkter i henholdsvis Rønne, Nexø og Klemensker. Alle hold og aktiviteter, samt tilmelding dertil, kan findes på www.ungbornholm.brk.dk.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?