Borgmesteren: Den helt rigtige folkemødeprofil
Folkemødet 2021 afvikles 17.-20. juni. Foto: Berit Hvassum

| GRATIS
2. JUL 2020 • 09:41
Af: tommy-kaas

Borgmesteren: Den helt rigtige folkemødeprofil

En enig bestyrelse har valgt Camilla Laudrup som ny direktør for Folkemødet. Det oplyser foreningen bag den politiske festival i en pressemeddelelse. Borgmester Winni Grosbøll (S), der sidder i bestyrelsen, ser frem til samarbejdet og pointerer i pressemeddelelsen vigtigheden af at udvikle og styrke borgerinddragelsen og Folkemødet.

– Folkemødet er startet med et ønske om at mindske afstanden mellem borger og beslutninger. At vi gennem samtalen kan blive klogere på hinanden og kan mindske skel. Derfor er det så utrolig vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og finder nye formater for den demokratiske samtale, siger Winni Grosbøll.

– Her mener jeg, at Camilla har den helt rigtige folkemøde-profil, og jeg glæder mig til at fortsætte det tætte samarbejde mellem Foreningen og Regionskommunen, siger borgmesteren ifølge pressemeddelelsen.

Folkemødets formand Jann Sjursen forudser, at Camilla Laudrup "med sine erfaringer og kompetencer inden for blandt andet borgerinddragelse, ledelse og fundraising de værktøjer, der skal bruges for at styrke og udvikle Folkemødet".

– Hun har gennem sin karriere bevist, at hun både kan lede en sag og en organisation. Ligeledes har hun imponeret os igennem hele rekrutteringsforløbet; og vi ser i bestyrelsen meget frem til samarbejdet om at skabe hele Danmarks Folkemøde, siger Jann Sjursen i pressemeddelelsen.Flere nyheder