Blev millionær over morgenkaffen: 'Det var meget uvirkeligt'

Blev millionær over morgenkaffen: 'Det var meget uvirkeligt'
Pressefoto: Danske Spil
NYHED | ABONNENT | 24. NOV 2022 • 09:23
NYHED | ABONNENT
24. NOV 2022 • 09:23

En kvinde fra Bornholm kan kalde sig millionær, efter hun fredag morgen skrabede sig til en gevinst på 1.000.000 kroner på et online skrabelod.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Jeg plejer at spille Lotto og Eurojackpot, men den fredag røg der også et skrabelod med i kurven, begynder kvinden sin fortælling.

– Først vandt jeg 100 kroner, og så kunne jeg jo godt spille en til. Så vandt jeg 500 kroner – fedt, mand! – og så prøvede jeg én gang til.

Og pludselig var der gevinst, og ordene 'Tillykke, du har vundet' poppede frem på skærmen.

– Og så stod der et beløb, og det blev bare ved med at rulle, indtil der stod 1.000.000! Så var jeg nær faldet ned af sofaen. Det var meget uvirkeligt!

Da Danske Spils telefoner åbnede, ringede hun straks ind for at høre, om det kunne passe, at hun virkelig havde vundet en hel million.

– Jeg tænkte jo, at det nok var en fejl. Altså, det passer da ikke. Der er aldrig nogen, der vinder, i hvert fald ikke mig. Men så snakkede jeg med en meget sød dame, som bekræftede, at jeg havde vundet. Og hun satte straks pengene til udbetaling, så jeg ville have dem om mandagen, fortæller kvinden.

– Nøj, lørdag og søndag var meget lange. Og natten til mandag, der sov jeg næsten ikke. Jeg var vågen mange gange for at tjekke på min netbank, om pengene nu var gået ind. Men der var ingen penge, og så tænker man jo 'Det sker ikke. Der kommer ingen penge!'. Men så først på morgenen, klokken fem, halv-seks, så var de der! fortæller kvinden med et grin.

Hun har stadig ikke helt vænnet sig til, at hun kan kalde sig millionær.

– Lige nu prøver jeg bare at lande i det. At jeg er millionær! Det er meget, meget uvirkeligt, for jeg har aldrig haft mange penge – altså jeg har ikke manglet noget, men de falder på et tørt sted.

Hun fortæller, at hun har delt pengene op, så tre fjerdedele skal bruges på praktiske ting, og den sidste fjerdedel skal bruges på 'sjov og ballade' og tilføjer, at hun ikke længere er millionær.

Nogle af pengene er nemlig allerede gået til en bil.

– Det er en fed en! Den er praktisk, men også 'sjov og ballade'.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?